Po | Út | St | Čt | Pa | So | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
Domov mládeže | Opraváři | ||
Gastro | Zahradníci | ||
Nástavba | Více akcí | ||
Ošetřovatelé | Celoškolní | ||
Cukráři |
Podmínky pro přijetí ke studiu: splnění povinné školní docházky, zdravotní způsobilost, úspěšné absolvování přijímacího řízení dle platných předpisů.
Délka studia: tři roky
Forma studia: denní
Certifikát: výuční list a vysvědčení o závěrečné zkoušce
Po ukončení přípravy v učebním oboru Cukrář a po úspěšném vykonání závěrečné zkoušky má absolvent potřebné odborné i všeobecné znalosti. Důležité je, aby absolvent dodržoval všechny zásady bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany a všechny základní hygienické návyky.
Absolvent musí ovládat tyto pracovní činnosti:
Absolvent provádí mezioperační kontrolu polotovarů a výstupní hodnocení jakosti hotových výrobků. Ovládá různé druhy balicí techniky a pripravuje výrobky (event. polotovary) k expedici.
Absolvent je rámcově seznámen s technikou prodeje, technikou administrativy a psaním na stroji.
K bližšímu poznání skladby jednotlivých předmětů je možné se informovat v učebním plánu oboru, který je součástí těchto stránek.