Přečtěte si článek, který o našich dnech otevřených dveří (vánoční prodejní výstavě) napsal Nymburský deník.
VícePřečtěte si článek, který o našich dnech otevřených dveří (vánoční prodejní výstavě) napsal Nymburský deník.
VíceDůležitou přípravou na jakoukoliv pohybovou činnost je rozcvička. Je přípravou celého organismu na zvýšené pohybové zatížení účelně vybranými činnostmi s důrazem na předcházení poškození pohybového aparátu. Rozcvička by měla být pestrá, promyšlená, důkladná a dostatečně dlouhá. Pro žáky třídy 3.
VíceV rámci hodin předmětu Ekonomika si žáci třídy 2. B obor cukrář a zahradník vyzkoušeli navrhnout svá vlastní loga pro zamýšlené podnikatelské záměry fiktivních firem. Kvalitní logotyp je základním stavebním kamenem každé úspěšné firmy.
VícePro ty, kteří chtějí poznat alchymii přípravy koktejlů a dozvědět se o barmanství mnoho zajímavého je jedinečnou příležitostí účast na barmanském kurzu. Naše škola pořádá kurzy ve spolupráci se zakladatelem Barového institutu Praha panem Mgr.
VíceJsi na sladké? Vždycky ses pohyboval/a v kuchyni, když se peklo? Od malička jsi byl/a kreativní a máš fantazii? A proto hledáš obor, do kterého bys mohl/a vložit něco ze sebe a díky kterému budeš rozdávat úsměvy a radost? Jestli právě kýveš hlavou, už dál nehledej. Srdcem jsi totiž cukrář.
VíceNa konci listopadu se vybraní studenti nástavbového studia podnikání rozhodli zúčastnit Ekonomické olympiády s cílem poměřit své znalosti z finanční a ekonomické gramotnosti s dalšími studenty. Je nám velkým potěšením pogratulovat k postupu do krajského kola EO slečně E. Novákové ze třídy 1.
VíceStudentky nástavbového studia třídy 2.D se rozhodly zrealizovat dobrovolnou finanční sbírku "Prales dětem" od organizace NEPZ (Nejbohatší ekosystémy planety země). Sbírka bude probíhat během následujících dvou týdnů i v průběhu vánoční prodejní výstavy (dnů otevřených dveří).
VíceNa fotografiích si můžete prohlédnout zakázkové práce našich žáků učebních oborů vzdělání opravářské práce a opravář zemědělských strojů.
VíceNaši žáci neustále zdokonalují své dovednosti v oblasti vyšší formy složité obsluhy s ohledem na nové trendy při přípravě pokrmů a na využívání profesionálního zařízení a inventáře. Pod vedením učitele praktického vyučování pana P.
Více